суббота, 31 декабря 2016 г.

УЧАСТЬ У (НЕ) КОНФЕРЕНЦІЇ

27 грудня учителі нашого закладу стали учасниками (не) конференції у форматі Ed Camp з теми: "Формування мотивації до розвитку та готовності брати відповідальність за майбутнє початкової школи", яка проходила на базі Решетилівської гімназії імені І.Л. Олійника. (Не) конференції Ed Camp в усьому світі проводяться в новому дискусійному форматі спеціально для вчителів. Це унікальна платформа професійного зростання та ефективна модель для генерування змін в освіті нарівні окремо взятої школи, регіону та країни в цілому. Це відкритий обмін педагогічним досвідом, співпраця та вирішення спільних задач за принципом "Give - Get" (Дай, якщо можеш, Візьми, якщо хочеш").
На (не)конференції працювало п"ять локацій: технології в освіті; нові педагогічні форми та інструменти, філософія для дітей, ІКТ-ресурси для початкової школи. Наші учителі: Деркач Л.В., Григоренко Ю.Б., Ковтун Г.М. були в команді спікерів.
По завершенні роботи локацій учасники зібрались на підсумкове обговорення та поділились враженнями щодо участі у (не) конференції.



Комментариев нет:

Отправить комментарий