среда, 25 мая 2016 г.

  24 травня на базі  Калениківської  ЗОШ-І-ІІІступеня відбувся семінар вчителів музичного мистецтва та художньої культури.
Вчителі відвідали чудовий концерт Народного вокально-інструментального гурту "Рідні наспіви" цієї школи. Учні гурту гарно виконали народні пісні(керівник Підлісна А.А) ,вміло демонстрували  гру на домрі,сопілці,бубні,гармошці.(керівник інструментального ансамблю Комлева В.А.)
          Керівники гурту "Рідні наспіви" Комлева В.А.,Підлісна А.А. поділилися своїм досвідом з учителями музичного мистецтва ,розповіли про "Особливості організації гурткової роботи художньо-естетичного напрямку в навчальному закладі".Комлева В.А. розповіла про особливості вокальної роботи з дітьми на співочому гуртку, поділилася вокальними вправами,які використовує на уроках музичного мистецтва.Підлісна А.А.розповіла про те,як вона відбирає учнів до співочого гуртка.
          Також, на семінарі відбувся круглий стіл :"Проблеми та перспективи участі у конкурсі учнівської художньої самодіяльності "Веселка 2017".
Вчителі на чолі з Сутулою Т.К. обговорювали  шкільні музичні колективи ,які виступають на конкурсі "Веселка"кожного року, а також ,пропонували всім школам району долучитися до цього конкурсу учнівської художньої самодіяльності.
        Калініченко В.І.-керівник РПМК підготував звіт про роботу РПМК учителів музичного мистецтва та художньої культури за цей навчальний рік.


Комментариев нет:

Отправить комментарий