суббота, 31 декабря 2016 г.

З НОВИМ 2017 РОКОМ!





ШАНОВНІ КОЛЕГИ, УЧНІ, БАТЬКИ!ВІТАЮ ВАС З НОВИМ 2017 РОКОМ!

УЧАСТЬ У (НЕ) КОНФЕРЕНЦІЇ

27 грудня учителі нашого закладу стали учасниками (не) конференції у форматі Ed Camp з теми: "Формування мотивації до розвитку та готовності брати відповідальність за майбутнє початкової школи", яка проходила на базі Решетилівської гімназії імені І.Л. Олійника. (Не) конференції Ed Camp в усьому світі проводяться в новому дискусійному форматі спеціально для вчителів. Це унікальна платформа професійного зростання та ефективна модель для генерування змін в освіті нарівні окремо взятої школи, регіону та країни в цілому. Це відкритий обмін педагогічним досвідом, співпраця та вирішення спільних задач за принципом "Give - Get" (Дай, якщо можеш, Візьми, якщо хочеш").
На (не)конференції працювало п"ять локацій: технології в освіті; нові педагогічні форми та інструменти, філософія для дітей, ІКТ-ресурси для початкової школи. Наші учителі: Деркач Л.В., Григоренко Ю.Б., Ковтун Г.М. були в команді спікерів.
По завершенні роботи локацій учасники зібрались на підсумкове обговорення та поділились враженнями щодо участі у (не) конференції.



вторник, 20 декабря 2016 г.



На Святого Миколая вчителі :Решетилівської ЗОШ Іступеня Григоренко Юлія Борисівна(початкове навчання), Щитова Оксана Сергіївна (музичне мистецтво),а також вчитель М'якеньківського НВК, Каленіченко Анатолій Григорович (біологія) та вчитель Решетилівської гімназії ім.І.Л.Олійника Литвин Олена Володимирівна (інформатика)взяли участь у другому обласному турі "Учитель року-2017"в ПОІППО ім.Остроградського.На конкурсі вчителі показали свою майстерність, представляли свою педагогічну роботу із своїх предметів. Це був ще один вагомий досвід в нашій педагогічній діяльності!

ВЧИТЕЛІ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА 


пятница, 16 декабря 2016 г.

Тиждень літературного читання

З  05 по 09 грудня у закладі проходив Тиждень літературного читання під гаслом "З книгою ми  дружимо".Учні 2-А класу (кл.керівник Медяник Н.М.) запросили другокласників у світ казки та перевірити їх знання, відповідаючи на питання вікторини.  Інсценізація казок допомогала дітям та викликала великий інтерес. Для учнів 4-х класів школярі 2-В класу (кл.керівник Гордівська Н.Б.) представили виховний захід "Книга - твій друг".


Учні 2-Б класу  (кл.керівник Панасенко М.І.) подарували для учнів, учителів та батьків чудове Свято вишиванки, до якого так старанно готувалися: вивчали вірші, пісні про українську вишивку. Матеріали презентації познайомили учнів з традиціями вишивки, символікою та були пов"язані з історичним матеріалом нашого селища. Діти впізнавали майстрів-вишивальниць Решетилівки, народних художників та умільців.А ще на святі були інсценізовані українські вечорниці, на яких дівчата вишивали та переповідали твори усної народної творчості, співали та танцювали. Всіх глядачів приємно вразила краса вишиванок, в які були одягнені і учні, і вчителі.                                                            


СВЯТО" Святий Миколай,завітай до нас!"

З 14 по 16 грудня у музичному залі нашої школи пройшли традиційні свята "Святий Миколай,завітай до нас!"Учні потрапили у чудову казку.  На свято завітали :Янголи, Чорт, Небесні зірочки, Вітер,Сорока, Тарасик та Яринка і звичано, Святий Миколай! Учні 1-4 класів співали чудові пісні про Святого Миколая, також - дарували запальні  танки . По завершенню свята діти отримали солодощі від Святого Миколая.