четверг, 29 сентября 2016 г.

З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!


              Сьогодні у музичному залі Решетилівської ЗОШ І ступеня лунала дзвінка музика.
Учні вітали всіх працівників школи з Днем Учителя. Діти співали, танцювали,декламували привітання .У залі зібралися 10 планет .(це всі працівники школи: адміністрація, вчителі, техпрацівники,)
         Адміністрація школи привітала всіх працівників школи і вручила  дипломи вчителям ,які пропрацювали 10,30,35 років у школі.

воскресенье, 25 сентября 2016 г.

26 вересня у ПОІППО ім. В.О. Остроградського відбулося засідання школи фахового зростання для учителів -учасників всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2017".(Номінація "Музичне мистецтво").Халецька Л.Л. розповіла про особливості організації та проведення всеукраїнського конкурсу. Вчитель музичного мистецтва НВК №16 м.Полтави, Ясько Я.П. розповіла про досвід участі у всеукраїнському конкурсі "Учитель року".
             


четверг, 1 сентября 2016 г.

1 вересня вся шкільна родина – 392 учні, учителі, батьки та гості, зібралась на шкільному подвір´ї, щоб урочистою лінійкою розпочати новий 2016-2017 навчальний рік, відсвяткувати День Знань та запросити у своє коло маленьких, але таких допитливих, невгамовних першокласників. У цьому навчальному році їх 77, а привітно зустрічали, підтримували  вчителі перших класів Вуйко А.С., Гречко С.І., Пробийголова Л.Ю. Директор школи Москаленко Л.І. привітала з початком навчання, побажала успішного, легкого старту. Гості, які були присутні на святі, вітали школярів та говорили напутні слова. Приємним сюрпризом на святі стали подарунки та вітання від Н.Момот,  представниці суспільної служби українців Канади (філії в Торонто).



перегляд відео-танок "Я люблю Україну!"




Шановні батьки, колеги, учні!!Вітаю Вас з новим навчальним роком!!!Бажаю Вам мирного неба над головою, злагоди у ваших родинах , щастя та достатку!!