четверг, 31 марта 2016 г.

31березня у ЦКД "Оберіг" відбувся районний вокальний конкурс "Срібний дзвіночок".
Учні нашої школи взяли участь у молодшій віковій групі (6-9 років).Конкуренціяв цьому році була великою,змагалося 16 дітей.Учні були  з різних сел:Глибока Балка,Колотії, Шевченково, Жовтневе, Демидівки, Шкурупіївки ,з м.Полтави.
          Перше місце виборола учениця 4-А класу Попок Єлизавета(викладач Пісарєва В.В.). Друге-учениця з Полтави і третє- з Демидівки. Учні нашої школи : Ільницька В.(1-Г),Цибулько С.(3-В),Сурніна (3-В),Гавриш С.(2-Б),Шабельник А(2-А)теж взяли участь у конкурсі.
Учні: Бодня Артем(2-Б), Гончар Іван(3-Б), Баран Ю.(4-А) гарно виступили і отримали подяки за участь у конкурсі. Головне- не розчаровуватися і йти до своєї мети. Ви всі молодчинки! Дякую вам!







суббота, 26 марта 2016 г.

                               Оголошення!!!


Шановні батьки, учні, у зв'язку з перенесенням канікул (28.03-01.04)шкільний
вокальний конкурс "Зірки на шкільному небосхилі" переноситься на слідуючу неділю, після канікул.

пятница, 18 марта 2016 г.

ШКІЛЬНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «ВЧИМОСЯ БУТИ ЗДОРОВИМИ»


15 березня у актовій залі вперше проходила шкільна наукова конференція. Така форма роботи була актуальною, щоб педагогічному та учнівському колективу підвести підсумок п’ятирічної роботи над шкільною проблемою «Здоров΄я через освіту в системі психолого-педагогічного розвитку особистості учня». Проектні технології – це найкращий метод навчання. Учні  вокально-інструментального гуртка (з жовтня по березень 2016 р.) працювали над проектом «Веселі пісня,танець,рухи-це здоров'я вірні друзі».
Різні методи дослідження: екскурсії, пошук додаткової літератури, мультфільмів ,вивчення пісень, музично-ритмічних рухів,  випуск збірки дитячих пісень "Здоровий спосіб життя" допомогли захистити проект та збагатити учнів важливими знаннями по збереженню та зміцненню свого здоров΄я.




     

    понедельник, 14 марта 2016 г.

    Семінар вчителів мистецтва..

    13 березня вчителі мистецьких дисциплін Решетилівського району відвідали театр ім.Гоголя. Ми побували на виставі "Останнє кохання гетьмана Мазепи".Всі вчителі були задоволені і отримали багато позитивних емоцій.Автентичний спів акторів брав за душу,майстерне акторське виконання та гарні декорації передали нам ту епоху і всю драматургію твору.

           Мені дуже сподобалася вистава.Я ще й досі під враженням..

     
     

    воскресенье, 6 марта 2016 г.

    Дорогі колеги, мами,бабусі,дівчатка....З 8 Березням всіх Вас!!

    Дорогі жінки, дівчатка! Наші рідні і красиві!  Кращого немає свята,  Аніж те, що прийшло нині!   Це для вас сніги розтали,

    Це для вас прийшла весна.

    Ви собою полонили Наші душі і серця. То ж лишайтесь завжди милі, Ніжні, щирі, чарівні, І розумні, і вродливі,       І веселі, і прості!


    СВЯТО 8 БЕРЕЗНЯ

          4 березня у актовій залі Решетилівської ЗОШ-І ступеня проводилися  свята до Дня 8 Березня.
          До учнів 1-Б і 1-Г на свято завітало багато мам та бабусь.Учні співали  багато пісень . Танцювали хороводи та веселі таночки.Дарували гарні  вірші та подарунки виготовленні своїми руками. , своїм коханим мамам та дорогим  бабусям. Хлопчики ,також привітали своїх чарівних однокласниць.Учні 1-Б класу всіх порадували своїм інструментальним номером, граючи на сопілках,бубнах і дерев'яних ложках.А хлопчики 1-Г класу зачарували своїм танцем джентельменів. Після гарних свят всіх учасників  чекав солодкий стіл.

    ( 1-Г клас)

     
     (1-Б клас) інструментальний ансамбль.