четверг, 28 мая 2015 г.

26 травня учні Решетилівської ЗОШ-І ступеня їздили на екскурсію до м.Миргород.
Всього їздило 45 учнів і 4 вчителі. Екскурсію відвідали учні 2-Г класу (учителі Колодяжна І.В.,Загоруйко Л.В. та учні 3-А і 4-В класу(учителі Вуйко А.С.,Щитова О.С.)
   Діти відвідали керамічний  технікум ім. Гоголя, побачили там цікаві  скульптури, фарфорові вироби, посуд .Також ,побували на Дібрівському кінному заводі. Учні побачили різні породи рисаків, також годували коней цукром, каталися верхи на конях, каталися в кареті .Учні спостерігали на полігоні,як тренують  коней, на змагання .Діти були  дуже задоволені і вражені від  спілкування з тваринами. Ми відвідали музей кінного заводу,в якому зберігаються 80 кубків,отриманних на різних кінних скачках.
  Також , побували на Курорті ,,Миргород,,.Там учні придбали багато різних  сувенірів, побачили різних павичів,годували хлібом лебедів,черепах ,диких качок на ставку. Діти спробували лікувальну миргородську воду у Бюветі. Побачили багато скульптур у парках курорту, це персонажі з різних творів Гоголя.
Екскурсія була цікава. Учні приїхали задоволені і мали багато вражень з побаченного.








 
                       ТВОРЧИЙ ЗВІТ РЕШЕТИЛІВСЬКОЇ ЗОШ-І СТУПЕНЯ
21 травня наша школа зібрала гостей на традиційне свято підсумку учнівських досягнень "Зірки на шкільному небосхилі". Свято відбулось у приміщенні початкової школи, тому, на жаль, не всі змогли побувати на цьому святі. 
Традиційно вітали та нагороджували кращих учнів, вчителів,  батьків які виховали чудових дітей, а також спонсорів, які допомагають школі.

           На святковому концерті звучали музичні номери вокально-інструментального  гуртка,,Струмочок,,(керівник Щитова О.С.)та хореографічного,,Дивограй,,(керівник Василенко І.В.)
         Гімн школи виконала учениця 4 -В класу  Стешенко Юлія,яка  є,,Золотим голосом школи,,2014-2015 н.р.А також ,радували своїм співом учасники і переможці районного конкурсу ,,Срібний дзвіночок,,:Попок Ліза виконала пісню ,,Веселкова,, Баран Юлія-пісню ,,Парасольки,, Крамар Валерія-пісню,,Україна-це ми,,.Стешенко Юлія -пісню,,Це моя земля,,.
 Ансамбль дівчаток 3 і 4 класів виконали пісню,,Україна-вишиванка,, та ,,Червона калина,,.
Пісню ,,Дружній клас,, виконали переможці в номінації ,,Кращий клас школи,, учні 4-Б класу,(кл.керівник Панасенко М.І.)
Інструментальний ансамбль хлопців 4 класів ,,Колорит,, майстерно показали гру на дерев,яних ложках  і бубнах .
                             Щиро дякую за гарний виступ всім учасникам цього свята!